Related Posts with Thumbnails

Deadly Mist Dedah H1N1Wabak virus Selsema babi atau lebih dikenali dengan nama H1N1 sudah meragut 44 nyawa angka ketika artikel ini ditulis ) dan menyerang hampir 2500 orang di Malaysia sahaja. Virus yang pantas merebak ini memungkin angka kematian akan bertambah lebih kritikal seperti yang nyatakan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia WHO. Pelbagai usaha mungkin telah dilakukan dan solat hajat merupakan satu kaedah spiritual yang amat penting dalam mengelak diri dari terkena jangkitan ini.

Kalau kita pernah membaca buku terbaru bertajuk Deadly Mist hasil karya Mr. Jerry D. Gray seorang bekas Angkatan Udara Amerika dan merupakan bekas jurnalis sebuah majalah terkenal di US dengan jelas menyatakan segala konspirasi berkaitan dengan pertemuan virus baru dan penciptaan virus dari makmal ini di dominasi oleh Amerika Syarikat. Menurut beliau, tujuan utama penciptaan dan penyebaran virus ini adalah kerana satu rancangan Zionis ( mungkin salah satu protokol tersembunyi zionis ) untuk menjadikan dunia kapitalis terus berkuasa selain untuk memusnahkan bangsa-bangsa lain dari dunia. Kejahatan Amerika dalangi Zionis ini telah lama di kesan terutama di dalam angkatan tentera Amerika Syarikat. Menurut Jerry lagi, beliau pernah menyaksikan sendiri beberapa orang tentera di sumbat ke dalam satu mesin yang diletakkan cecair hijau di dalamnya untuk membuat uji kaji sehingga menyebabkan kematian mengejut tentera-tentera tersebut. Amerika / Zionis ini sanggup menggunakan rakyat mereka sendiri sebagai tikus atau bahan ekperimen dalam mencapai tujuan jahat mereka seperti mana konspirasi serangan 11 September.


Dalam buku tersebut Dr. Jerry mengukapkan satu fakta menarik mengenai Millenium Report Card 1977 iaitu persetujuan Amerika memusnahkan sebahagian penduduk dunia yang mempunyai kulit berwarna dengan tujuan menghalang mereka memimpin dunia kerana bagi mereka hanya mereka yang berkulit putih dan bermata biru sahaja yang layak mengusai dunia ini.

Fakta menarik yang diketengahkan oleh beliau mengenai Selsema Babi ini ialah bagaimana Presiden Amerika, Barrack Obama yang mengunjungi Mexico dapat di kesan menyuntik vaksin selsema babi padahal dunia mengalami kekalutan dalam mencari vaksin penyembuhan dan pencegahan penyakit serius H1N1. Rupa-rupanya pihak keselamatan Amerika sudah mempunyai vaksin ini sebelum wujudnya H1N! yang ditakuti ramai ini!

Penyebaran virus ini ke seluruh dunia menyebabkan kematian yang meningkat memudahkan Amerika dan seteru nya mempromosi vaksin-vaksin pencengahan dan penyembuhan. Maka berduyun-duyun manusia seluruh dunia membeli vaksin ini demi keselamatan diri dan kapitalis tersenyum dengan keuntungan yang berganda hasil ciptaan mereka sendiri. Menurut penulis buku ini juga, vaksin-vaksin yang dihasilkan juga bertujuan menambah sakit manusia dunia. Contoh bagi vaksin penyakit polio yang di tolak mentah-mentah oleh Afrika Selatan suatu masa dulu untuk di suntik kepada rakyatnya kerana vaksin ini boleh menyebuhkan polio tetapi memberi kesan penyakit lain yang lebih serius. Konspirasi penciptaan dan penyebaran virus ini telah lama berlaku sejak perang Vietnam dahulu lagi. Tentera-tentera Amerika sendiri pernah menyatakan mereka sentiasa cergas dan sihat sebelum menjadi tentera namum selepas menjadi tentera, mereka di suntik dengan pelbagai vaksin dan ubat menyebabkan ramai dikalangan mereka mengalami sakit-sakit yang tidak dapat dikenal pasti.


Penulis juga menasihatkan kepada pembaca buku ini supaya berhati-hati dan berfikir panjang untuk menggunakan ubat-ubatan dari Amerika dan seterunya. Ini kerana ubat-ubatan ini hanya mampu menyembuhkan penyakit dalam jangka pendek sahaja kemudian ubat ini jugalah yang akan menebarkan penyakit yang lebih teruk . Mantan Presiden Amerika Syarikat, George W. Bush merupakan orang yang menguasai industri farmasi / ubat-ubatan terbesar dunia dan industri farmasi ini jugalah yang menjalin kerjasama yang erat dengan Kesatuan Eropah, PBB dan sebagainya.

Buku ini juga membongkar rahsia penciptaan dan penyebaran virus-virus lain yang sebelum ini menyerang hebat umat manusia antaranya virus Antraks, AIDS , Flouride , Bird Flu , Senjata Biologi dan lain-lain lagi hasil konspirasi jahat Amerika yang dikuasai Zionis.

Ingatlah Allah sebaik-baik perancang dan Dialah yang Maha Hebat !

Saya baru perasan H1N1 ini cepat menyerang orang-orang muda, kanak-kanak dan wanita mengandung. Konsiprasi Zionis ini makin jelas dengan mensasarkan golongan muda dan kanak-kanak di mana mereka ini adalah pemangkin kejayaan sesebuah bangsa dan negara.

Penulis buku Deadly Mist , Dr. Jerry D. Gray merupakan bekas Tentera Udara Amerika yang memeluk Islam setelah jelik dengan pelbagai konsiprasi jahat Zionis yang menggunakan Tentera Amerika sebagai alat eksperimen penyebaran kejahatan seluruh dunia. Setelah memeluk Islam beliau terpanggil untuk mendedahkan kejahatan Zionis sebagai tanggungjawab sebagai seorang muslim mempertahankan agamanya.

Wallahualam....

0 comments:

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO